Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Helderzien

Helderzien

Helderzien is het gave van het alles zien, tijdperspectief, aura’s, betekenis volle kleuren en overledenen. Helderzien wordt ook wel het menselijk derde oog genoemd, dit mag niet in verwarring worden gebracht met het Oog van Horus. Het helderzien kan leiden tot visioenen, (dag)dromen terug en vooruitblikken met een duidelijke boodschap.

Het kan voorkomen dat je energieën waarneemt die zich vormen tot een mens met het uiterlijk van een overledene, de eerste keer kan dit een angstig gevoel met zich mee brengen. Sta als gewenst er voor open en ga opzoek naar hoe dit gecontroleerd mee te maken. Er kan ook wat tegenovergesteld voorkomen, een energie in de vorm van een overledene en wellicht bekende en toch weet je dat er iets niet klopt. Het kan zijn dat de entiteit zich wilt laten voorkomen als iets wat voor jou onbekend is, je zal moeten afleiden waar de entiteit de nadruk op wilt leggen en wat hier mee bedoelt wordt. De energieën kunnen ook te zien zijn in de vorm van iemand zijn of haar aura, rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en paars.

Hallucinaties hebben feitelijk gezien niks te maken met helderzien, maar toch doen sommige symptomen er zich niet voor onder. Het kan zo zijn dat je iets ziet wat er in werkelijkheid niet aanwezig is maar wat je wel in een oogwenk dacht te zien. Het gaat hier dan om dat je waarneemt wat er zich afspeelt. Dit kan een interne emotie zijn of iets wat er wel of niet hoort te zijn.

Eigenschappen helderzien

Tijdens (dag)dromen maak je zeer realistische gebeurtenissen mee wat niet van echt te onderscheiden is

Als je bezig bent zie je personen of objecten wat oorspronkelijk niet aanwezig is


Bij een gedachte krijg je visoenen van het verleden of de toekomst


Je hebt als kind al ervaringen gehad van een duidelijk zichtbare aanwezigheid van iets of iemand bij jou

Je ziet een golf van energie om of bij iemand hangen en kan de energie of bijhorende emotie begrijpen

Een locatie op het moment anders ervaren dan je voorheen deed, denk aan vervorming, inrichting, helderheid en contrast

Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Voordelen

Voordelen van Helderzien

Helderziend zijn kan verschillende voordelen bieden. Je kan onder andere als realistisch artiest, rechercheur en journalist aan de slag, bij een gedachte kan je heldere herinneringen terug halen wat zeer belangrijk kan zijn voor details. Je kan zien hoe een toekomst zich gaat vormen wanneer je iemand ontmoet of ergens aan denkt, bent in staat om te zien hoe het verleden in elkaar zit als je er aan terug denkt en dromen kunnen je het gevoel geven dat je langer leeft door het realisme wat er wordt gevormd

The more you see, the more you understand. - Rwandese Proverb


Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Ontwikkeling

Ontwikkel je helderziende gave

Neem helderziendheid serieus, neem de tijd om te verwerken wat je hebt gezien. Dit kan in een droom, visioen of ergens op straat zijn geweest. Denk aan kleuren, gedrag, houding en emotie. Waarbij krijg je een bevestigend gevoel over wat je hebt gezien. Ga er op uit, ga je gave uittesten en benader mensen hiermee, het maakt niet uit als je fouten maakt als je wel achteraf kijkt wat er fout is gegaan en hoe het in de toekomst wel goed kan gaan.

Shut your eyes and see. - James Joyce

helderzienden.eu

Online helderzienden geven raad voor al Uw vragen

Benieuwd naar wat jouw zesde zintuig kan betekenen, neem contact op met een helderwetende.


helderzienden.eu