Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Helderweten

Helderweten

Helderweten is het meest krachtige zesde zintuig, het is de kracht van kennis en empathisch vermogen. Zonder in contact te staan met iemand en enkel te denken aan het geen, weet je wat er te gebeuren staat. Dit komt door de combinatie van helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderruiken en helderproeven.

Zoals verteld is helderweten het meest krachtige zesde zintuig, om deze reden is toewijding en controle gewenst om helderweten onder controle te krijgen. Om te starten is het belangrijk om te weten welk zesde zintuig jij nog meer hebt, als eerste stap kan je kijken bij andere zesde zintuig eigenschappen wat er bekend voorkomt en niet. Als tweede stap kan je per zesde zintuig de tijd nemen om het uit te oefenen. Je zal zelf met te tijd merken er komt hier helemaal niks uit voort of je zal juist zien dat de kracht van het zesde zintuig meer tot uiting komt.

Eigenschappen helderweten

Je hebt een sterk voorgevoel over iets wat komen gaat, compleet anders dan een normaal onderbuikgevoel

De voorkennis van mensen voor zij zich hebben voorgesteld is groot


Je merkt dat er niet maar 1 zesde zintuig actief is, doordat je iets ziet, ruikt, hoort, proeft of voelt wat er niet is

Continue ben je bezig met allerlei activiteiten omdat je het gevoel hebt anders geen rust te krijgen

Je bent goed in onthouden en verwerken van data


Op jonge leeftijd heb je activiteiten meegemaakt waar jij en / of je ouders geen raad mee wisten

Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Voordelen

Voordelen van Helderweten

Als je er behoefte aan hebt kan je technisch gezien alle kanten op in het werk van mensen helpen, zowel fysiek als mentaal. Het doel van een zesde zintuig is het leven voor een mens gemakkelijker maken en het gevaar te ontwijken. Zo kan je niet alleen anderen helpen maar ook jezelf, dit kan zijn om jouw carrière of relatie een twist te geven of juist rust te vinden in het begrijpen van onderwerpen zoals dromen, plotselinge gedachtes en aanwezige energieën.

Voor er officiële medische verrichtingen mogen plaatsvinden moet er eerst een opleiding naar vakspecificatie worden gedaan. Bij enige twijfel neem altijd contact op met een huisarts.

To know what you know and what you do not know, that is true knowledge. - ConfuciusHelderwetend NL | Zesde Zintuig | Ontwikkeling

Ontwikkel je Helderwetende gave

Helderwetend zijn is het meest complexe zesde zintuig, voor er volledige controle over is gaan er uren, dagen, weken, maanden en soms wel jaren overeen. Het gaat allemaal om toewijding. Probeer eerst de basis van het gehele bovennatuurlijke te begrijpen, met welk doel het aanwezig is en waarom het jouw heeft gekozen. Voor ondersteuning kan je verschillende cursussen volgen en contact opnemen met verschillende consulenten met elk een specialisatie in eigen vakgebied of een helderwetende met ervaring over hoe een zesde zintuig in combinatie in zijn werk gaat.

Information is not knowledge. The only source of knowledge is experience. You need experience to gain wishdom. - Albert Einstein

online-helderziende.be

Online helderziende geeft U inzicht in uw toekomst.

Benieuwd naar wat jouw zesde zintuig kan betekenen, neem contact op met een helderwetende.


online-helderziende.be