Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Helderhoren

Helderhoren

Helderhorend zijn is een gave waarbij jij door middel van het gehoor, via gidsen, overledenen en andere aanwezige energieën klanken kan waarnemen die iemand anders niet kan horen. Iemand die helderhorend is krijgt vaak een berg informatie binnen, soms relevant en weet je er direct raad mee en soms weet je niet wat er te doen of te wachten staat. Helderhorend zijn is niet altijd even makkelijk en kan soms erg storend zijn en lijden tot grote ergernissen.

Je hoort en krijgt niet enkel en alleen voor je eigen boodschappen door van het bovennatuurlijke, helderhoren is bedoelt om jezelf en andere te helpen ongeacht of hij / zij voor jou bekend is. Jouw gave zal er geen rekening mee houden of het uitkomt, je kan bijvoorbeeld onderweg zijn naar een belangrijke afspraak of je staat in de supermarkt. Het helderhoren vraagt alleen om attentie wanneer het nodig is, het zorgt voor het voorkomen van gebeurtenissen of juist voor het komen van gebeurtenissen.

Mensen vertellen wel eens, ik heb nu zoiets bijzonders meegemaakt, volgens mij heb ik echt een engeltje op mijn schouder. Of ik kan het niet uitleggen, maar ik voel dat een naaste familielid altijd bij mij is. Hier kan men zeker gelijk in hebben. Het is tevens ook mogelijk om te concluderen of de gids een naaste van je is of iets wat zich aangetrokken tot je voelde. Hier moet je een geoefende helderhorende voor zijn en moet je ver ontwikkeld zijn om te kunnen communiceren met je gids.

Eigenschappen helderhoren

Je bent zeer attent als het gaat om het horen van klanken, geluid, stemmen en ruis.

Het horen van een geluid geeft je het gevoel dat er meer achter zit

Je hoort stemmen maar weet zeker dat je niet schizofreen bent

Het verlangen naar de stilte en rust neemt soms de overhand

Je overdenkt alles doordat je eigen stem in het hoofd nooit rust heeft

Je hoort stemmen van zij die het leven aan het voortzetten zijn in het hiernamaals

Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Voordelen

Voordelen van Helderhoren

Het horen van andere gedachten of een signaal krijgen van een gids kan je helpen verder te komen in het leven waar je vast bent komen te zitten, je kan met helderhoren inspelen op situaties waar je van te voren weet wat er te gebeuren staat. Je kan bijvoorbeeld op het punt staan om veranderen van carrière maar geen enkel idee hebben waar te beginnen om opzoek te gaan naar een nieuwe baan, je weet niet goed of je iemand wel kan vertrouwen of volledig de waarheid spreekt, je wilt een relatie starten of naar een ander niveau brengen. Zo zijn er tal van mogelijkheden waar je de voordelen van je helderhorende gave jouw kant op kan laten wijzen.

Listen with the intent to understand, not the intent to reply. - Stephan Covey


Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Ontwikkeling

Ontwikkel je Helderhorende gave

Om het helderhoren te kunnen ontwikkelen moet je er volkomen voor open staan om de stemmen die je hoort ook toe te laten. Als je meerdere geluiden hoort, ga naar een stille ruimte waar je de tijd voor jezelf kan nemen en laat alle geluiden en klanken binnen treden. Probeer vervolgens elk geluid wat je hoort individueel tot bezinking te laten komen en te begrijpen. Als laatste kan je leren communiceren met je gids. Zorg dat je alleen bent en jezelf kan concentreren, laat je gedachten enkel aan de gids en de stem denken. Het verschilt per persoon hoelang het duurt je dit onder controle hebt.

To learn, you have to listen. To improve, you have to try. - Thomas Jefferson

helderzienden.live

Helderzienden hulplijn.

Benieuwd naar wat jouw zesde zintuig kan betekenen, neem contact op met een helderwetende.


helderzienden.live