Helderwetend NL | Zesde Zintuig | Jonge Kinderen

Jonge Kinderen

Gemiddeld begint een kind rond de leeftijd van 2 jaar te spreken, uiteraard kan je geen volledige gesprekken voeren maar het kind kan zich wel verstaanbaar maken in zinnen van 2 – 5 woorden. Het kan zich uiten wat het voelt of ergens naar verlangt. Zo kan het bijvoorbeeld ook vertellen in korte zinnen wat die ziet of heeft meegemaakt.

Als een kind paranormaal begaafd is of beschikt over een zesde zintuig kom je hier vaak op een jonge leeftijd al achter en is het zeer duidelijk. Het kind kan het bijvoorbeeld hebben over problemen wat het vroeger heeft gehad en welk trauma er aan achter gebleven is of iemand die elke avond bij hem is als die naar bed gaat en sprekend lijkt op iemand die ergens in huis op een foto staat of naaste overledene die hij nog nooit eerder heeft gezien of zelfs maar over heeft gehoord.

Je hoeft het niet gelijk en persé te herkennen aan energieën zien of horen wat er niet is voor het blote oog, je kan een zesde zintuig ook herkennen aan het gedrag van het kind. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het zich erg interesseert in andere mensen en dieren, dieper ingaat op onderwerpen dan een ander kind van dezelfde leeftijd, kan herkennen hoe een ander zich voelt en hoe hier mee om te gaan.

When I was a child, I was afraid of ghosts. When I grew up, I realized people are more scary. - Unknown

dehelderzienden.nl

De helderzienden geven raad.

Benieuwd naar wat jouw zesde zintuig kan betekenen, neem contact op met een helderwetende.


dehelderzienden.nl